Bestuur St. Anna:

Het huidige bestuur van St. Anna ziet er anno 2019 als volgt uit:

Kees

Kees van Dongen, in het bestuur gekomen in februari 1974, als opvolger van voorzitter Jantje de Bruyn, die na 31 jaar voorzitterschap de hamer doorgeeft. De belangstelling gaat uit naar alle geitenrassen, maar toch wel in het bijzonder naar de toggenburgers. Kees is keurmeester en vanaf 1975 mede redacteur van ons verenigingsblad St. Anna's Capriolen.

Piet

Piet van Haperen, vanaf maart 1979 in het bestuur van St. Anna als secretaris. Sinds Piet het secretariaat runt, heeft iedereen zijn spullen op tijd en zijn we met onze informatie altijd up to date. Naast secretaris van St. Anna is Piet ook keurmeester,  inspecteur en stamboeksecretaris. Daarnaast geniet Piet ook landelijke bekendheid als topfokker en is al diverse keren met een geit landelijk kampioen geworden.

Frans

Frans Schoenmakers, vanaf maart 1984 in het bestuur en meteen gestrikt voor de funktie van penningmeester, de funktie die hij steeds erg secuur vervult en dankzij Frans staat St. Anna anno 2019 er financieel gezien nog erg goed voor.  In het verleden was Frans fokker van witte geiten en momenteel gaat zijn belangstelling ook naar de paarden.

Martien

Martien Mattheeuwse is de jongste van het gezelschap en hij zit sinds maart 1999 in het bestuur van onze club. Martien is lid geworden in 1982. Hij is keurmeester, inpecteur en heeft interesse in alle bekende geitenrassen en is daarnaast ook een fervent aanhanger van de Nederlandse landgeit. Belangrijk is ook dat Martien de nodige humor bij zich heeft, nog belangrijker is dat Martien vaak met goede, originele en opbouwende ideeën komt en dat hij daarom ook zeer goed binnen ons bestuur past.

Jan Verhoeven

Jan Verhoeven zit sinds maart 1982 in het bestuur en heeft sindsdien al enorm bijgedragen aan alle activiteiten van onze vereniging. Jan is de technische praktische man, die niet alleen oplossingen kan bedenken, maar ze nog uitvoert ook, zoals o.a.het verenigingslogo enz. enz. Met zijn praktische kijk op zaken dus erg belangrijk voor onze vereniging. Vroeger fokker van witte geiten, inmiddels is Jan weer aktief met boergeiten.